BAJAGA & INSTRUKTORI

LJETNA POZORNICA, OPATIJA – 29.8.2020. u 21H

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u subotu 29.8.2020. u sklopu turneje na kojoj promoviraju novi album ‘U sali lom’.

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za subotu, 29. kolovoza 2020. godine kada će publika čuti nove i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.
Na albumu je devet pjesama, ‘Savršen dan’, ‘U sali lom’, ‘Bilo bi lako’, ‘Može da te ubije grom’, ‘Rekla si’, ‘Loše napisan dan’, ‘Severac’, ‘Nikada te više neću zvati’, ‘Noćima sanjam’, a završava bonus pjesmom ‘Kad mesec prospe rekom srebra sjaji’ na kojoj sudjeluje grupa Point Blank , a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

Početak 2020.  obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga otpjevao sa poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pesme koje je radio za flim „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“

Ove godine ćemo imati priliku uživati u nastavku koncertne turneje neumornog Bajage, koji je će svirati u Budimpešti, Osijeku, Čakovcu, Skoplju, Ljubljani, Frankfurtu  i naravno 29.08. u Opatiji. Na svakom od ovih koncerata ćete uživati u staroj dobroj Bajaginoj energiji i svim njegovim najvećim hitovima.   

Ulaznice za koncert kreću u prodaju od 3. ožujka te se mogu se kupiti po  EARLY BIRD cijeni od 160 kn do 3. lipnja. 


Ulaznice se mogu kupiti preko sustava: Mojekarte.hr te Eventim.hr.