Đurologija ljetna turneja 2020.!

Već dugi niz godina Branko Đurić Đuro provodi ljeto duž naše prekrasne obale, nasmijavajući i zabavljajući njegove vjerne obožavatelje ali i stvarajući nove.
Mi ne vidimo zašto bi ovo ljeto bilo išta drugačije te smo opet pozvali Đuru i njegov anti-stand-up da nam se pridruže i ovoga ljeta na jadranskoj obali.

Veselimo se vidjeti Vas uskoro! Vaš Music time <3

u svijetu teatra i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije. 

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca! 

Kupite svoje ulaznice na vrijeme i provedite 90 minuta uz nezaboravni bosanski šarm i humor.