*** VAŽNA OBAVEST***

Predstava  “ Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 17.3.2020.  i 11.05.2020. u Sava Centru u Beograd, radi novonastale situacije te odluke Vlade Srbije se odgađa na novi termin .

NOVI TERMIN PREDSTAVE “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT” JE 

25.09.2020. SA POČETKOM U 20 ČASOVA u SAVA CENTRU.

ULAZNICE kupljene za 17.3.2020. i 11.05.2020.  preko sistema TICKET.RS te na blagajni Sava Centra  

VREDE I ZA NOVI DATUM- 25.09.2020. 

 

*** VAŽNA NAPOMENA ***

Predstava KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT zakazuje se za novi termin radi nastale situacije s virusom COVID-19. Novi termin je 19.06.2020.
ULAZNICE KUPLJENE ZA PRETHODNI TERMIN 27.03.2020. NEĆE VAŽITI I ZA NOVI TERMIN 19.06.2020. MOLE SE KUPCI KOJI SU KUPILI ULAZNICE ZA PRVI TERMIN OSTVARE PRAVO NA POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE TE KUPE NOVE ZA NOVI TERMIN. Sve o povratu za pretodni otkazan termin, možete naći na linku: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/14-otkazanidogadjaji/3103-kakva-ti-je-zena

 

REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’
dolazi u Beograd – Sava Centar, 25.09.2020.  i Novi Sad -pozorišna sala gimnazije “Laza Kostić, 19.06.2020.

Autorska predstava Dragana Marinkovića
Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” osvaja
regiju. Karte za premijere u Beogradu,
Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane
su “u tren oka”, a oduševljena je publika u
svakom gradu tražila kartu više.

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” već je osvojila publiku Novog Sad, pa sada po treći put nastupa na istom mestu.

Već godinu dana brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici pričom o čoveku koji se odmah nakon razvoda te izbacivanja iz kuće od strane supruge, zaputi u kafanu gdje počne preispitivati svoj život. 

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku te veliku količinu suza od smeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak menja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Predstava će Vas oraspoložiti,  nasmejati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.

 

Ulaznice u prodaji preko sistema GIGSTIX za Novi Sad, a za Beograd preko sistema Tickets.rs te na blagajni Sava Centra.