Regionalni hit “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT” ovo ljeto dolazi na Jadran!

Najdraži nam Dragan Marinković Maca dolazi nasmijati publiku diljem hrvatske obale sa svojom hit komedijom koja govori o svima nama poznatoj priči, muško ženski odnosi i kako oni funkcioniraju.

Predstave će se održavati na Ljetnoj pozornici u Opatiji, na pulskom Kaštelu, u trogirskoj kuli Kamerlengo, u ljetnom kinu u Makarskoj i Dubrovniku (Slavica).

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” već je osvojila publiku diljem cijele regije, sa većinom predstava koje su bile rasprodane tjednima unaprijed.

Već godinu dana brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici pričom o čoveku koji se odmah nakon razvoda te izbacivanja iz kuće od strane supruge, zaputi u kafanu gdje počne preispitivati svoj život. 

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak menja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Predstava će Vas oraspoložiti,  nasmijati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.