Fantastični Massimo Savić dolazi na Sustipan

u sklopu 66. Splitskog ljeta!

Za sve obožavatelje romantične i nadasve kvalitetne glazbe prepoznatljivih stihova, sprema se koncert Massima Savića u sklopu 66. Splitskog ljeta kao dio programa

Split post festum” , na jedinstvenoj pozornici Parka Sustipan.

Koncert je zakazan za 17.08.2020. s početkom u 21 sat.

Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina. “Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”.To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima. Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”. No, ovaj vlasnik prepoznatljivog vokala je među kolegama, strukom i publikom poznat i kao vrhunski gitarista. Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja. Za svaki Massimov koncert redovito se traži ulaznica više a publika uvijek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti! Malo kome polazi za rukom dočarati čaroliju ljubavi kao karizmatičnom Massimu.

Jedan od Massimovih prepoznatljivih koncerata biti će i ovaj splitski na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama, uz more  na čarobnoj pozornici Sustipana!

Projekt „Split post festum“ osmišljen je i pokrenut u suradnji tvrtke Music Time sa HNK Split u okviru Splitskog ljeta. U sklopu samog projekta održati će se još i koncert benda Mostar Sevdah Reunion. Oba koncerta obećavaju jedinstvenu večer ispunjenu predivnom glazbom koju će prenijeti jedni od najuspješnijih glazbenika današnjice, kao najljepšu ljetnu uspomenu.