VAŽNA OBAVIJEST!!

Koncert “PERPETUUM JAZZILE“ zakazan za 28.3.2020. i 23.05.2020. u Sava Centru u Beograd, radi novonastale situacije te odluke Vlade Srbije se odgađa na novi termin .

NOVI TERMIN KONCERTA “PERPETUUM JAZZILE” JE 

31.10.2020. SA POČETKOM U 20 ČASOVA u SAVA CENTRU.

ULAZNICE kupljene za 28.3.2020.  i 23.05.2020. preko sistema TICKET.RS te na blagajni Sava Centra  

VREDE I ZA NOVI DATUM- 31.10.2020. 

Perpetuum Jazzile je jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svijetu koja dolazi iz Slovenije. Kritički hvaljeni, popularni zahvaljujući svojim snažnim ritmom, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom, zapanjujuća kreativnost i posebna mješavina različitih žanrova glazbe, koji reproduciraju samo ljudski glas – folk, pop, jazz, gospel, blues, bossa novi, disk, funk i drugi. Bogat repertoar od Perpetuum Jazzile uključuje jedinstvene vokalne aranžmane poznatih svjetskih glazbenih dragulja kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i druge muzičke legende.
Na koncertima Perpetuum Jazzile, publika dobiva jedinstvenu glazbu, uz veliku dušu benda. Ovo nisu samo kreativni vokalni nastupi, koji su također privukli mnoge renomirane glazbenike širom svijeta.Perpetuum Jazzile su uvijek dali energiju i snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa.

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod utjecajem tadašnjeg umjetničkog redatelja Marka Tirana, koji je počeo sa grupom (pod imenom Gaudeamus) izvođenjem zahtjevnih jazz vokalnih ansambala. Tomaž Kozlevčar je odigrao važnu ulogu u razvoju Perpetuum Jazzile u periodu 2001- 2010. godine, koji je napisao neke legendarne aranžmane za grupu, kao što su Afrika, Avsenik Medley, Summer Night i mnogi drugi, a također je učestvovao u razvoju zvučne produkcije.
Danas je Perpetuum Jazzile poznat kao najpopularniji vokalni orkestar na YouTube-u, gdje sa svim pjesmama već́ prelazi 50 miliona pregleda. Video snimci
nagrađivanog Perpetuum Jazzile-a također su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka, a za uspjeh Afrike Viktor je dobio specijalna dostignuća u 2008. godini. U 2011. godini ulogu glazbenog direktora preuzeo je svjetski poznati učitelj vokalne muzike Peder Karlsson, osnivački član legendarne švedske vokalne grupe The Real Group. Pod njegovim rukovodstvom, grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz
vrhunske vokalne grupe iz svjetske klase.

Perpetuum Jazzile nastupaju već godinama širom svijeta, a u suradnji s Music Time-om ponovno dolaze u BEOGRAD:
Jako se radujemo da ponovno dolazimo u Beograd i imamo priliku sa našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u Sava centru. Sigurni smo da će 30.11. biti velika zabava za nas na pozornici i za publiku. Dođite da uživamo i pjevamo zajedno“! – poručuju članovi Perpetuum Jazzile.