Regionalno poznata grupa „The Frajle“

nastupiti će u makarskom Ljetnom kinu

 08.08.2020. s početkom u 21 sat.

Četiri Dame, Jedan Show

Novosadski bend „The Frajle“ ovo ljeto počastiti će publiku u Makarskoj sa koncertom za pamćenje. Na makarskoj ljetnoj pozornici, djevojke će ujedno i predstaviti svoj novi album koji za sada prima same pohvale, album pod nazivom „Obarduj me“.

Ne propustite romantičnu večer

08. kolovoza u Ljetnom kinu!

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice grupe The Frajle, svojim fenomenalnim vokalima uz kombinaciju dvije akustične gitare, stvaraju nastupe kojima osvajaju publiku od 2009. godine. Ono što čini njihove koncerte uspješnima je zavidno umijeće da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći izvedbe koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rok, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se njihovi koncerti čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

 Za kratki vijek postojanja, The Frajle se mogu pohvaliti s četiri studijska albuma za koje su osvojile mnoge nagrade i priznanja te mnogim glazbenim suradnjama s renomiranim glazbenicima ovih prostora poput Alke Vujice i Vanne, a producentske palice uzimaju Vojislav Aralica, Nikša Bratoš, Ante Gelo, Fedor Boić, D. Brnas Fudo i Filip Gjud.

The Frajle nastupaju u dvoranama diljem naše regije i podjednako su osvojile srca publike u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

The Frajle se redovno odazivaju na humanitarne koncerte i događaje, pa su svojim angažmanom pomogle brojnim humanitarnim akcijama. Aktivno učestvuju u dva velika humanitarna projekta, u Hrvatskoj za Udrugu„Sve za nju“ – podrška ženama oboljelim od raka dojke, zatim, u Srbiji za “Pokret za žensku košarku – Marina Maljković”.

Jedan od Frajlinih prepoznatljivih romantičnih koncerata, pun emocije i dobre glazbe  biti će i ovaj u Makarskoj 08. kolovoza sa početkom u 21:00h u Ljetnom kinu.