!! VAŽNA OBAVIJEST!!

Koncerti Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića zakazanih za slijedeće datume
1.4. Sarajevo
2.4. Mostar
3.4. Zenica
4.4. Tuzla

radi odluke Stožera civilne zaštite, odgađaju se na nove termine.

Novi termini su

15.10. Tuzla
16.10. Mostar
17.10. Sarajevo
18.10. Zenica

Ulaznice kupljene za navedene prvotne koncerte vrijedit će i za nove datume.

HVALA NA RAZUMJEVANJU
MUSIC TIME

Legendarni duo vanserijskih gitara Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić ponovo na pozornici!

Jedan od najboljih gitarskih projekata ovog prostora ponovo će predstaviti svoja umijeća na pozornici u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli.

Uspješna suradnja između Stefanovskog i Tadića započela je još 1998. godine, kada su zajedno realizirali album pod nazivom Kruševo. Nakon toga uslijedio je veliki koncert u Beogradu, u Sava Centru „Live in Belgrade“. Virtuozni duo surađivao je i s bugarskim kavalistom Teodosijem Spasovom u sklopu njihovog trećeg zajedničkog projekta.

Ovim koncertnim nastupima dvojice gitarskih virtuoza, predstaviti će svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, instrumentalne rock, blues, jazz i etno jazz glazbe koju izvode sa superiornom preciznošću i neviđenom energijom. Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijskog i univerzalnog, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike i kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe.

Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, i Miroslav Tadić, koga je i „Guitar Player Magazine“ uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje.