Nitko od publike u prepunoj KD Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu nije ostao ravnodušan kad je bosanska kraljica sevdaha Hanka Paldum zapjevala na koncertu «Sevdah s vama» održanom 27. studenog povodom Dana neovisnosti BiH. Bio je to veličanstven, završni događaj kojim je zatvorena manifestacija Dani bosanskohercegovačke kulture u Zagrebu koja je trajala nekoliko dana.
Osim Hanke koja je otpjevala najpoznatije sevdalinke publiku su pjesmom oduševili brojni drugi izvođači, Halid Beslic, ženski zbor „Bulbuli”, Amel Ćurić te harmonikaši ansambla „Anantango“ iz Zenice.

Koncert «Sevdah s vama» organiziralo je, kao i sve događaje manifestacije Dani bosanskohercegovačke kulture u Zagrebu, Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba, čiji je predsjednik Harun Omerbašić. Manifestacija je održana u suradnji s udrugom Kretivna de Kultura, Hrvatskim kulturnim društvom Napredak i Srpskim demokratskim forumom, a uz pokroviteljstvo Milana Bandića, gradonačelnika Grada Zagreba.

Koncertu su prisustvovali Milan Bandić, saborska zastupnica Ermina Lekaj Prljaskaj, Elizabeta Knorr, zamjenica pročelnice Ureda za međugradsku i međunarodnu suradnju i promicanje ljudskih prava Grada Zagreba, Ana Lederer, pročelnica Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba, Andrija Petrović, voditelj Službe za nacionalne manjine Grada Zagreba, Dušan Mišković, predsjednik Koordinacije vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba, Juraj Bahnik, predsjednik Vijeća češke nacionalne manjine Grada Zagreba i Renata Paškalj, veleposlanica BiH u Hrvatskoj te brojne Bošnjakinje i Bošnjaci, pripadnici bošnjačke nacionalne manjine Zagreba i Zagrebačke županije.