2Cellos održali spektakularni koncert u Beogradu

Reputaciju svjetske glazbene atrakcije, dvojac čelista iz Hrvatske poznatiji kao „2Cellos“ opravdao je spektakularnim nastupom u podnožju Beogradske tvrđave. Luka Šulić i Stjepan Hauser vitruoznim muziciranjem oduševili su 15.000 obožavatelja koji su iz cijele regije stigli na beogradski koncert.
Prije nastupa glavnih zvijezda večeri publika se zagrijala uz izuzetni glasa gospel i jazz pjevačice Ive Ikon, a potom i rifove najmlađeg poznatog rokera u Srbiji, Džonija Rankovića.
Temperatura u publici je naglo skočila kada su poput rok zvijezda Luka i Stjepan kročili na pozornicu,ali početak koncerta bio je rezerviran za romantične duše.

Obrade tema iz remek-djela filmske umjetnosti, kao što je broj Mjesečeva rijeka ili glavne glazbene teme iz Kuma, Vatrenih kočija, Kišnog čoveka, gosti iz Hrvatske odsvirali su u pratnji vrhunskih beogradskih glazbenika među kojima su bili i članovi Beogradske filharmonije.

Uslijedila je žestoka i energična svirka, koja se prelivala preko podnožija Beogradske tvrđave.
„2Cellos“ su ostali na sceni samo u društvu bubnjara i počele su „grmiti” obrade hitova koji su proslavili AC-DC, „Nirvanu“, „Rolingstonse“…
Sve se pretvorilo glazbenispektakl, s vatrometom za kraj u kojem je uživala publika koliko i protagonisti na sceni.