2CELLOS & ZAGREBAČKA FILHARMONIJA – 25.03.2017.
Proslavljeni violončelistički dvojac 2CELLOS, trijumfirao je u rasprodanoj Kombank Areni u Beogradu ispred 15 tisuća ljudi!

Dvosatni spektakl producirao je Tomislav Kašljević. On nije skrivao zadovoljstvo golemim uspjehom ovog izuzetno zahtjevnog koncertnog projekta za koji se tražila ulaznica više.

„Ponosan sam prvenstveno na momke, na Luku i Stjepana. Bio je to veliki izazov,  sve smo zajednički zamislili, ali  i sproveli u djelo. Sinoćnja prepuna Kombank Arena, atmosfera u dvorani, oduševljena publika, dokaz su da smo bili u pravu. Moram napomenuti da se ovakav koncert dugo nije dogodio u Beogradu, ali i šire. Bio je to istinski spektakl”, kazao je  Tomislav Kašljević. Uz vrhunski glazbeni doživljaj, svi posjetitelji koncerta 2CELLOS u Kombank Areni kući su otišli oduševljeni  vrhunskim showom i produkcijom koja je bila na najvišem nivou.

Koncertom u Kombank Areni 2CELLOS su promovirali  svoj tek objavljeni album “Score”, koji je  snimljen s Londonskim simfonijskim orkestrom i na kojem su obradili popularne filmske glazbene teme, a Luka i Stjepan potpisuju produkciju albuma, zajedno s Nickom Patrickom.

Cellosi su koncert otvorili temom iz filma Vatrene kočije. Nakon čega su nanizali druge skladbe s novog albuma “Score”, najpopularnije filmske teme iz filmova Kum, Hrabro srce, Titanik, Igra prijestolja i drugih. Posebno su oduševili skladbom “Now We are Free” iz filma  Gladijator. Publiku su definitivno podigli na noge istog trena kada su krenuli na žešći zvuk. Arena se gotovo zatresla od pljeska i povika oduševljenja kada su uz posebne efekte i sjajnu pirotehniku odsvirali hit benda  AC/DC – „Thunderstruck“.Nisu izostali ni  “Smooth Criminal“  Michaela Jacksona, “Smells Like Teen spirit” Nirvane, „Satisfaction“ Rolling Stonesa  i mnoge druge uspješnice.