Konačno je i publika Slavonskog Broda, Zadra, Rijeke, Opatije, Pule, Splita i Umaga dobila priliku vidjeti premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”. Publikama se Anđelka Prpić poklonila te izvela ovu sjajnu komediju koja je do sad zadobila nepodijeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere /najpoznatija po ulozi u seriji ANDRIJA I ANDJELKA / sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke. Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu, istakla je glumica.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.  Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

19.02.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, SLAVONSKI BROD – dvorana IBM

21.02.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, ZADAR – klub Arsenal

22.02.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, RIJEKA – HKD

14.04.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, OPATIJA – dvorana Gervais                                                                                   

15.04.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, PULA – dom branitelja 

16.04.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, SPLIT –  dvorana Lora

17.04.“ŠTA ME SNAĐE“ Anđelka Prpić, UMAG – kazalište UMAG