Magična noć sevdaha: Božo Vrećo oduševio dupkom punu Trsatsku gradinu!

Božo Vrećo je osoba koja uistinu živi sevdah – stvara ga, interpretira, ali i proživljava u svojim izvedbama. No, ono što je najvažnije – uspijeva to prenijeti i na publiku pa se često spominje kako je njegov koncert na rubu meditativnog iskustva, a to je 7. srpnja imala prilike iskustiti brojna publika na Trsatskom kaštelu.

Osebujni Božo Vrećo održao je koncert u dupkom punom Trsatskom kaštelu u sklopu Ljeta na Gradini i ispunio obećanje da će to biti magična noć opjevana jezikom emocija. Svojom autentičnom pojavom, upečatljivim scenskim nastupom te anđeoskim glasom posjetiteljima Trsatske gradine prenosio je emociju ljubavi kroz inspirativni sevdah.

Božo Vrećo je osoba koja uistinu živi sevdah – stvara ga, interpretira, ali i proživljava u svojim izvedbama. No, ono što je najvažnije – uspijeva to prenijeti i na publiku pa se često spominje kako je njegov koncert na rubu meditativnog iskustva, a to je večeras imala prilike iskustiti brojna publika.

Na pozornici su mu se pridružili renomirani glazbenici – Marko Louis i Hrvoje Rupčić.

Ovaj svestrani glazbenik ponajprije je veliki zaljubljenik u umjetnost, točnije u sevdah i to onaj u svom iskonskom obliku, zbog čega se i u svom glazbenom opusu vraća prapočecima sevdaha. Za sebe kaže kako ga karakterizira dualnost; Božo je i muškarac i žena, sklad modernog i tradicionalnog, a samim time i sinonim za potpunu slobodu. On je interpretator, pjevač, ali i autor sevdalinki, zbog čega u svaki dio izvedbe nastoji utkati sebe i publici priuštiti istinski emotivni doživljaj.