„Ćiro“ zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević.

U središtu pažnje cjelokupne predstave, očekivano je naša jedinstvena nogometna  ikona,  Ćiro Blažević. Ćiro uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998 – trenr svih trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat.

Odmah s prvim izvedbama „Ćire“ početkom ožujka već obilazi brojne gradove u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Predstava „Ćiro“ osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. Osim glumački i redateljski, Tarik Filipović predstavu potpisuje i scenografski te je, zajedno s Miroslavom Ćirom Blaževićem, sudjelovao i u odabiru glazbe.

Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk“ Magic Act Show“  obarao rekorde popularnosti, a s predstavom „Ćiro“ već sada kreće u istom smjeru.