Autorska predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“ u suradnji sa Music Time – om uspješno obavila turneju po Hrvatskoj! Hrvatska publika imala je priliku pogledati jednu od najgledanijih predstava i to u 4 grada: Poreču, Rovinju, Kostrenu i Ivanić Gradu.

POREČ – 4.10.2019.

ROVINJ, Crveni otok – 16.10.

KOSTRENA – 4.11.

IVANIĆ GRAD – 17.12.

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ obara sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji!  Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima Top lista nadrealista i Audicija, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti) stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!
Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao pet puta veliku dvoranu Cankarjeva doma; u Zagrebu je više je puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već preko deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija potukla i rekord posjećenosti istaknute dvorane, koju je zbog izvedbe Đurinog stand up-a ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda kako je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen. Sve koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljače“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve, karizmatični Sarajlija Branko Đurić Đuro i Music Time pozivaju Vas novu dozu smijeha na predstojećoj turneji „Đurologije“ koja se sprema i za 2020. godinu! Pratite objave na našoj stranici te Facebook i instagram profilu.