Autorska predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“, u organizaciji Music Time-a krenula je na turneju po hrvatskoj obali. Već  13. svibnja igrala je u Rijeci, 17. svibnja u Pazinu. Potom se turneja nastavila – 30. lipnja na Kaštelu u Puli. 6. srpnja „Đurologija“ je bila u Zagvozdu na Trgu Glumaca te 12. srpnja u Supetru na Braču. Posljednji nastup je bio 22. kolovoza na solinskoj Gradini.

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ u suradnji sa Music Time-om oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, otkada postoji, igrana 421 put i vidjelo ju je preko 400 000 posjetitelja, a  gotovo svaki put se u dvoranama tražilo mjesto više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao pet puta veliku dvoranu Cankarjeva doma; u Zagrebu je više je puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već preko deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija potukla i rekord posjećenosti istaknute dvorane, koju je zbog izvedbe Đurinog stand up-a ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda kako je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen. Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj  i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.