Ljeto 2017 održana je izvedba najgledanije predstave u regiji – Đurologija u izvedbi Branka Đurića – Đure.

„ĐUROLOGIJA“ stand-up BRANKO ĐURIĆ-ĐURO

  • Više od dvjesto izvedba Đurologije
  • Zbirka intimnih razmišljanja i pogleda na život

Do sada je prikazano više od dvjesto izvedbi Đurologije diljem regije. Predstava je postigla veliki uspjeh u Americi, kao i u Australiji.

Branko Durić Đuro nastupio je pred publikom u Sarajevu, Banja Luci, Opatiji, Trogiru, Makarskoj, Dubrovniku i Krku s predstavom Đurologija. Predstava postoji 29 mjeseci, a do sada ju je pogledalo više od 100 000 ljudi, a nedavno je slavila i dvjestotu izvedbu. Svakom novom izvedbom ova predstava oduševi novi broj ljudi, a publika joj se iznova vraća. Izgleda kako oduševljenje za njom, i poslije toliko izvedbi, ne jenjava, a sada ćemo je imati priliku vidjeti i u Dubrovniku.

Zbirka intimnih razmišljanja i pogleda na život

Đurologija je zbirka intimnih razmišljanja i pogleda na život bosanskog glumca i stand up komičara Branka Đurića -Đure. Ovaj svojevrsni (ani)stand-up, kako ga on voli nazivati, na iskren, brutalan i urnebesan način prepričava osobne stavove i razmišljanja njegovog autora. Kroz cijelo trajanje predstave publika je u neprestanom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!