Legendarni Brnako Đurić aka Đuro, sa svojim autorskim anti-stand up-om ne prestaje puniti dvorane i nasmijavati publiku. Uspješnost ovoga projekta Branko Đurić prepisuje svojoj vjernoj publici koja ga i nakon toliko vremena i dalje podupire gledajući predstavu i sudjelujuću u kreaciji posebne predstave, jer kako i sam autor kaže “svaka izvedba predstave je jedinstvena”.

Đurologija je imala priliku nastupiti u Travniku, Sarajevu, Zenici, Zagrebu, Bijelovaru, Rijeci, Mostaru, Tuzli te Banja Luci, a na nekim lokacijama je čak ugostila i prijatelje, pa je publika bila doista nagrađena.

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obora rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!