Karizmatični Branko Đurić Đuro autor je jedne od najgledanije predstave u regiji pod nazivom “Đurologija”. Predstava je apsolutni rekorder po gledanosti te zbog toga započinje još jednu turneju za veseli početak godine.

Posjetio je gradove država u regiji, a to su Sarajevo, Slavonski Brod, Zagreb, Mostar, Split, Zadar, Ljubljanu te Rijeku. Prema reakcijama publike bilo je zabavno kao i uvijek!

Kako i sam autor priznaje, ni jedna izvedba ‘Đurologije’ nikada nije identična, jer je predstava poput živog organizma, a uz interakciju s publikom, svako druženje s Đurom postaje neponovljiv doživljaj.

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obora rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Evo i nekoliko fotografija kako je bilo:

Sarajevo

 

Slavonski brod

Zagreb – Tvornica Kulture

Mostar

Split

Zadar

Rijeka