„Indexi i prijatelji“ oduševili publiku u Sarajevu

Hitovi „Sanjam“, „Ti si mi bila naj,naj“, „Da sam ja netko“… odjekivali su Domom mladih

Koncertna tradicija „Indexi i prijatelji“ nastavlja se u zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, a nakon toga i u beogradskom „Sava centru“.

Bez dileme, tradicionalni koncert „Indexi i prijatelji“ koji je održan u sarajevskom Domu mladih oduševio je publiku. Brojni poštovaoci ovog kultnog benda, koji i dalje „živi“ zahvaljujući pokretaču projekta, Tomislavu Kašljeviću, došli su na svoje.

Emotivno i nostalgično putovanje u dupke punom Domu mladih nikoga nije ostavilo ravnodušnim, stoga nije iznenadila činjenica da je za ovaj koncert vladalo veliki interes i da su ulaznice rasprodane nekoliko dana unaprijed.

Na ovom spektaklu AMUS je grupi “Indexi” dodijelio nagradu za životno djelo, što je bilo posebno emotivno za sve prisutne u Domu mladih.

Da je ovo muzička priča nastala iz ljubavi dokazali su to po ko zna koji put Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin, Kornelije Kovač, Peco Petej…, članovi „Indexa“, kao i brojni drugi muzičari poput Mladena Vojičića Tife, Branka Đurića Đure, Amela Ćurića, Murisa Varajića, Dejana Cukića, Dade Topića, Nene Belana, Jasne Gospić – Sparavalo, Giuliana, Borisa Novkovića…

Zagreb pa Beograd

Svi oni okupili su se na jednom mjestu kako bi evocirali uspomene na „Indexe“ i publici priuštili noć za pamćenje. I u tome su i uspjeli… Pjevali su se tako uglas neprevaziđeni hitovi kultnog benda poput „Sanjam“, „Ti si mi bila naj,naj“, „Da sam ja netko“…

Koncertna tradicija „Indexi i prijatelji“ nastavlja se u zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, dok će nakon toga publika u beogradu uživati ukultnim hitovima u „Sava centru“.