Dragan Marinković- Maca autor je predstave  koja ozbiljno utječe na psiho-fizičko stanje cijelog organizma.

Na jesen 2019. godine Maca je uspješno odradio turneju po hrvatskih gradova, a oni su bili:

13. 11. Rijeka

14. 11. Osijek

9.12.  Sisak

14.12. Koprivnica

20.12. Split

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu od smijeha,  izaziva veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha.

Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi  i svijetu koji Vas okružuje.

Mi smo generacija koja ne želi vezu… Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu.  Željeli bismo pronaći svoju srodnu dušu ‘’online’’ . Čitamo ‘’5 načina kako da znaš da mu se sviđaš’’  i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. 

Ipak,  mi smo ti koji ne žele vezu.  Želimo fasadu veze bez truda,  držanje za ruke bez gledanja u oči,  odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje  bez stvarne posvećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu  bez onih 365 dana koji vode do nje.

Igramo igre bez pobjednika  i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ?  Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene ,  Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Sisak

Koprivnica

Split

Osijek