Makedonska glazbena diva Kaliopi je nastupila je 9.9. u Banja Luci na tvrđavi Kastel.

Makedonska kantautorica i pjevačica Kaliopi održat će koncert 9.9.2017. u Banja Luci na Tvrđavi Kastel s početkom u 20,30 sati.

Kaliopi glasi za jednog od najboljih vokala u regiji, a nedavno je u sklopu svoje turneje održala tri velika koncerta u Bosni i Hercegovini. Sada je opet prilika da zapjeva pred Banjalučkom publikom za koju gaji posebne uspomene i emocije. 

Posljednjih je godina Kaliopi opet udružila snage, kao na početku svoje karijere, s producentom Romeom Grillom. Stoga ne čudi da su svi njezini aktualni hitovi nastali u njegovoj radionici, dok je tekstove pisala sama Kaliopi. 

Kaliopi je vjernoj publici uz aktualne singl „Rođendan“ i nedavni hit „Kesteni“ te Melem“, „Mrvica“, „Vučica“ i ostale pjesme s albuma „Melem“ i neizostavne eurovizijske uspješnice „Crno i belo“ priredila nezaboravnu večer punu zabave i pozitivne atmosfere. 

O koncertu je uzbuđeno govorila:

Uvijek sam javno pokazivala ljubav prema ovom gradu i njegovim stanovnicima. Svaki novi koncert, nova je prilika i privilegija, al ii velika odgovornost. Publika u Banja Luci zrači jednom posebnom toplinom i iznimna mi je čast nastupiti ovdje opet! Jako se veselim i nadam se velikom odazivu i zajedničkom slavlju! 

Kada ovoj kombinaciji glasa i glazbe dodamo i prekrasno okruženje tvrđave Kastel, dobili samo recept za uspješan koncert o kojem će se još dugo pričati.