Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta održao je koncerte u Banja Luci, Trogiru, Dubrovniku, Solinu i Makarskoj!

Koncert Massimo Savić & band – ljetna turneja. Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogli su ga poslušati na brojnim lokacijama na Jadranu.

Također, u  pripremi je i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na održanim su koncertima, uz već spomenuti hit singl „Neka ti plove brodovi“ imali priliku čuti i aktualne  hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, a uz to, Massimo je otpjevao i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, pa sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

Koncerti su bili prava glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima, a odlična produkcija i posebnost ambijenta lokacija dodatni su razlozi da se ovi koncerti još uvijek prepričavaju!

Pretite nas za nadolazeće koncerte Massima Savića!