Na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, ljetnoj pozornici na splitskom Sustipanu, 3. kolovoza svoj je ekskluzivni koncert održala naša glazbena diva, Nina Badrić.

Koncert Nina Badrić – glazbena čarolija u Splitu. Ne skrivajući uzbuđenje zbog povratka pred splitsku publiku, Nina je koncert željno iščekivala.

„Ne znam hoćete li mi vjerovati ako vam kažem da se toliko radujem tom koncertu već unaprijed, da doista jedva čekam početak kolovoza. U Splitu nisam dugo pjevala, a splitska publika i ja volimo se snažno i to od prvog susreta. Pogotovo sam sretna što dolazim na Sustipan, u taj jedinstven prirodni ambijent, u koji će se se moja glazba savršeno uklopiti,  u to sam sigurna. Koncert će biti sjajan, a znam da ćemo ga od samog početka, pa sve do bisa, otpjevati publika i ja – zajedno. Bit će to noć za pamćenje!“ istaknula je Nina Badrić.

Nina trenutačno vlada radijskim eterom širom regije sa svojim aktualnim singlom “Vrati me”, no, već je najavila najavila da će svojim fanovima s početkom vrućeg ljeta pokloniti još jedan hit singl kojeg će, čini se, uživo po prvi puta izvesti upravu na Sustipanu.

Uz aktualne hitove “Vrati me”, “Ljubav za tebe”, “Dani i godine” i  “Vjetrenjače” i starije uspješnice poput “Čarobno jutro”, “Takvi kao ti”, “Da se opet tebi vratim”, “Dodiri od stakla” i mnoge drugih, publika na Sustipanu mogla je ponajbolji hrvatski ženski vokal i ljubimicu cijele regije, Ninu Badrić, doživjeti u posebno romantičnom koncertnom ambijentu.

Koncert je uključivao raskošnu produkciju, koja je dodatno upotpunilaovu ljetnu koncertnu promociju novih Nininih hitova koji će se naći na iščekivanom albumu, ali i svih onih uspješnica koje znaju sve generacije domaće publike.  Jer iza Nine je doista više od dva desetljeća  blistave  glazbene karijere, u kojoj je svoju prepoznatljivost, uz brojne regionalne megahitove, izgradila i vrhunskim glazbeno-scenskim live nastupima.