MASSIMO SAVIĆ & band, 30 .srpnja u TROGIRU

 Fenomenalni Massimo Savić ovoga je ljeta nastupio u Trogiru, gdje je 30.7 održao ekskluzivni koncert u kuli Kamerlengo, s početkom u 21 sat. 

Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“. 

Također, u  pripremi je i Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.  Krajem svibnja Massimo će objaviti novi studijski album “Sada”, koji je najavljen pjesmama “1000 ljudi” i “Neka ti plove brodovi“. Nove pjesme, album i koncerti uvijek su Massimu bili poticaj da potraži neke svoje nove maksimume i ispiše još uspješnija poglavlja u biografiji.

Čitajući Massimovu biografiju mogli bismo reći da je dva puta dotaknuo glazbeni zenit. Prvi puta s bendom Dorian Gray 80-ih godina, a drugi put kroz posljednjih 15 godina samostalne karijere. Često je opisan kao hrvatski The Voice.. Njegovi dueti s Nenom Belanom, Ninom Badrić ili aktualni “Nama se nikud ne žuri” s grupom Vatra, redom su među najizvođenijim pjesmama, a za njegove koncerte nerijetko se traži ulaznica više.

Nakon koncerta u dupke punoj pulskoj Areni 2013. godine, kojim je obilježio 30 godina karijere, redovito nastupa na nekima od najvećih pozornica regije poput zagrebačkog Doma Sportova, dvorane Lisinski,  beogradskog Sava centra, Spaladium Arene,… 

Massimo na pozornici pažnju plijeni energijom koju projicira publici, osjećajem da je njegova ekspresija iskrena što mu iz godine u godinu pomlađuje publiku, ali i povećava njezin broj.

Koncert u Trogiru bila je prava glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima.