Ovoga ljeta na Forumu u Zadru 14. kolovoza  svoj je ekskluzivni koncert održala naša glazbena diva, Nina Badrić. 

Nina vlada radijskim eterom širom regije sa svojim aktualnim singlom “Vrati me”, no, već je najavila najavila da će svojim fanovima s početkom vrućeg ljeta pokloniti još jedan hit singl kojeg će, čini se, uživo po prvi puta izvesti upravu na svojoj ljetnoj turneji. 

Uz aktualne hitove “Vrati me”, “Ljubav za tebe”, “Dani i godine” i  “Vjetrenjače” i starije uspješnice poput “Čarobno jutro”, “Takvi kao ti”, “Da se opet tebi vratim”, “Dodiri od stakla” i mnoge drugih, publika u Zadru moći će 14. Kolovoza naš ponajbolji hrvatski ženski vokal i ljubimicu cijele regije, Ninu Badrić, doživjeti u posebno romantičnom koncertnom ambijentu. 

Koncert koji nam predstoji u Zadru uključiti će raskošnu produkciju, koja će dodatno upotpuniti ovu ljetnu koncertnu promociju novih Nininih hitova koji će se naći na iščekivanom albumu, ali i svih onih uspješnica koje znaju sve generacije domaće publike.  Jer iza Nine je doista više od dva desetljeća  blistave  glazbene karijere, u kojoj je svoju prepoznatljivost, uz brojne regionalne megahitove, izgradila i vrhunskim glazbeno-scenskim live nastupima.

 

Vaš Music Time 🖤