Anđelka u ovoj predstavi igra mladu bankaricu koja gradi karijeru i mora odabrati – čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri.
Konačno je i publika u Hrvatskoj dobila priliku vidjeti premijeru dugo najavljivanu ‘masovnu monodramu’ pod nazivom ‘Šta me snađe’.

Predstava je odigrana u Osijeku, zbog velikog zanimanja nakon prve rasprodane izvedbe odigrane su još tri. Nakon Osijeka, Čakovec, pa Opatija, Split i Pazin.

U monodrami ‘Šta me snađe’ Anđelka tumači čak 12 likova, a pisana je posebno za nju i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Do sad je pobrala nepodijeljene simpatije u više od 90 izvođenja u zadnjih godinu dana.
Dramski tekst potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.
Anđelka je najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, a kako kaže, poželjela je upoznati svoju publiku i predstava je za nju uvijek bila san. Ona u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.

U svim izvedbama u Hrvatskoj, i drugim gradovima u kojim je predstava do sad izvedena, Anđelka je pobrala nepodijeljene simpatije gledatelja.