Makedonska kantautorica i pjevačica Kaliopi održala je koncert 25. i 26.11.2017. u Beogradu na Kolarcu.

Kaliopi glasi za jednog od najboljih vokala u regiji, a nedavno je u sklopu svoje turneje održala tri velika koncerta u Bosni i Hercegovini. Nakon bosanskohercegovače turneje održala je dva senzacionalna koncerta u Beogradu.

Posljednjih je godina Kaliopi opet udružila snage, kao na početku svoje karijere, s producentom Romeom Grillom. Stoga ne čudi da su svi njezini aktualni hitovi nastali u njegovoj radionici, dok je tekstove pisala sama Kaliopi. Kaliopi je svojoj vjernoj publici uz aktualne singl „Rođendan“ i nedavni hit „Kesteni“ te Melem“, „Mrvica“, „Vučica“ i ostale pjesme s albuma „Melem“ i neizostavne eurovizijske uspješnice „Crno i belo“ priredila nezaboravnu večer punu zabave i pozitivne atmosfere.

O svoja dva koncerta u Beogradu uzbuđeno je izjavila:

Uvijek sam javno pokazivala ljubav prema ovom gradu i njegovim stanovnicima. Svaki novi koncert, nova je prilika i privilegija, al ii velika odgovornost. Publika u Banja Luci zrači jednom posebnom toplinom i iznimna mi je čast nastupiti ovdje opet! Jako se veselim i nadam se velikom odazivu i zajedničkom slavlju!

Beogradska publika je po prvi put čula njene najveće hitove u akustičnoj verziji. Upravo je to i razlog zbog čega je i odabran Kolarac kao koncertni prostor, jer je idealan za ovu vrstu koncerta. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj.

“Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače..
Jedva čekam 25.novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert.
Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al zato moj „Kofer Ljubavi“ će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad… Beograde, čekaj me! ” izjavila je uzbuđena Kaliopi.

Ovo je  zasigurno bila ekskluziva za njene fanove, kao i sve sladokusce dobrog zvuka.