Klapa Cambi Split ovoga ljeta stiga i u Trogir, gdje su održali koncert povodom otvorenja 49. Trogirskog kulturnog ljeta. Članovi klape kvalitetom izvedbe izvornih i obrađenih pjesama te autorskim hit pjesmama oduševljavaju brojnu publiku gdje god se pojave, a kao trešnja na vrhu torte, na ovom spektakularnom događaju pridružila im se legendarna Zorica Kondža, splitska diva jedinstvenog glasa.

Ponajbolja klapa Hrvatske Klapa Cambi Split i Zorica Kondža ujedininili su snage na pozornici i uveličali manifestaciju otvorenja još jednog velebnoga izdanja trogirskog kulturnog ljeta.

Svi ljubitelji klape Cambi Split & Zorice Kondže, mogli su uživati uz već poznate hitove i obrade “Ultima Partenca”, “Zar Više Nema Nas”, “Nocturno”, “Rijeka Snova”, “Tebe Je Lako Voljeti” te su imali priliku čuti i aktualne hitove sa njihovog zadnjeg albuma “Trnje i Svila”. “Zapuvala je bura”, “Jidra Mog Vapora”, “Prićaj Mi Dalmaciju”.

Koncert u Trogiru prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje “klapske pisme”, a odlična produkcija i posebnost samog događaja dodatni su razlog posjetiti ovakve koncerte i manifestacije ubuduće! Koncert je producirao Tomislav Kašljević, a pokrovitelji koncerta su Grad Trogir i TZ Trogir.

 

                      

 

Vaš Music Time 🖤